KuusPlussa Oy

Isännöintiä ja taloushallintoa erityisesti rivitaloille ym. pienehköille taloyhtiöille Forssan, Tammelan ja lähikuntien alueella.

Isännöinti

Isännöintiä ja kirjanpitoa pienille taloyhtiöille

KuusPlussa Oy tarjoaa taloushallintoa ja isännöintiä Tammelan, Forssan sekä lähialueiden taloyhtiöille. Kohderyhmäämme ovat erityisesti pienemmät taloyhtiöt joille perinteisesti isännöinti on ollut suhteellisen kallista.

Taloyhtiön taloushallintoa voimme tarjota valtakunnallisesti sähköisten taloushallinnon järjestelmiemme avulla.

Asiakaslähtöinen, Teille suunniteltu palvelukokonaisuus

Tarjoamme laajan kirjon isännöintiin liittyviä palveluja jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Minimissään voimme hoitaa kirjanpidon ja tilinpäätöksen puolestanne jolloin varsinaiset isännöintitehtävät jäävät hallituksen ja mahdollisen asukasisännöitsijän vastuulle.

Kirjanpidon lisäksi voidaan ottaa esimerkiksi myös rahaliikenteen hoito, vastikeseuranta, budjetointi sekä veroilmoitukset jolloin taloyhtiönne taloushallinto on kokonaisvaltaisesti tehokkaassa hoidossa. Internetin kautta voimme avata nimetyille henkilöille reaaliaikaisen pääsyn aina kirjanpidon tilitasolle asti, mikäli niin haluatte.

KuusPlussa Oy:n isännöintipalvelut

Kirjanpidosta kokonaisvaltaiseen isännöintipalveluun!

Tietojärjestelmät isännöinnin tukena

Olemme rakentaneet kattavan valikoiman sähköisiä palveluja jotka auttavat meitä hoitamaan rutiinit mahdollisimman tehokkaasti. Tämän avulla aikaa jää enemmän itse isännöintiin.

Emme pakkosyötä lisäpalveluja, vaan ne valitaan aina taloyhtiön tarpeiden mukaan ja tällä tavoin voimme pitää kustannukset kurissa. Palvelutarjonnan lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet.

Saatavilla olevat sähköiset lisäpalvelut

  • Taloyhtiön kotisivut
  • Kokouspöytäkirjojen ja muiden dokumenttien sähköinen allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla.
  • Etäkokoukset internetin yli (video ja/tai ääni).
  • Mittarilukemat, muuttoilmoitukset ym. verkossa.
  • Pääsy taloyhtiön reaaliaikaiseen kirjanpitoon ja dokumenttiarkistoon.
  • Vastike- ja kulutuslaskut suoraan nettipankkiin e-laskuna.

Suunnitelmallisuudella kulut kuriin

OrangeApartmentWithLights

Tehokas isännöinti – tyytyväinen taloyhtiö

Pitkän tähtäimen suunnittelu yhdistettynä kiinteistöstrategiaan antaa taloyhtiölle mahdollisuuden ennakoida tulevat kunnossapitotarpeet ja valmistautua niihin hyvissä ajoin etukäteen. Tällä tavoin voidaan pitää asuinkustannukset vakaina ja ennustettavina. Harva meistä hyväksyy mukisematta vastikkeen kaksinkertaistumisen ilman ennakkovaroitusta.

Suunnitelmallisuus ja kulujen ennustettavuus nostavat kiinteistön arvoa – asunnon ostajat arvostat yhtiötä jossa ei ole luurankoja kaapissa vaan kaikki tulevat remontit on ennakoitu ja niihin on valmistauduttu asian vaatimalla tavalla.

Me tarjoamme kiinteistöstrategian laatimiseen tukea hallitukselle sekä työkalut tulevien kulujen arvioimiseen sekä ennen kaikkea neuvomme oikeat keinot niihin valmistautumiseen.

Tee netissä tarjouspyyntö, soita tai lähetä sähköpostia!

Löydät sivultamme selkeän ohjeistuksen isännöinnin kilpailuttamiseen. Meille voit jättää tarjouspyynnön helposti myös suoraan nettilomakkeella.

Tarjouspyynnön voi lähettää helposti täältä.

Muut yhteystietomme löytvät Yhteystiedot -sivulta.

KuusPlussa Oy

Kartanonkatu 10 A
30100 Forssa

Puh. 040 135 8808
email. info@kuusplussa.fi

© KuusPlussa Oy

Toiminta-alue

Toimimme pääasiassa Forssan seudulla sekä sen lähikunnissa, erityisesti Urjalassa.

Hallinnollinen isännöinti ja taloyhtiöiden taloushallinto onnistuu myös valtakunnallisesti etäyhteyksiä ja sähköisiä palvleukanavia hyödyntäen.

Follow KuusPlussa Oy on WordPress.com
%d bloggaajaa tykkää tästä: