KuusPlussa Oy

Isännöintiä ja taloushallintoa erityisesti rivitaloille ym. pienehköille taloyhtiöille Forssan, Tammelan ja lähikuntien alueella.

Pyydä tarjous isännöinnistä

Pyydä hinta-arvio suoraan sähköpostiisi täyttämällä lyhyt tietolomake. Se vie aikaa vain minuutin!

Laske hintarvio täällä: Isännöinnin hinta-arviolaskuri

Isännöinnin ostaminen on helppoa! Olemme koonneet tälle sivulle ohjeistuksen isännöintipalveluiden ostamisesta. Mikäli asia on teille tuttu, voitte siirtyä suoraan tarjouspyynnön lähettämiseen.

Isännöintipalveluiden ostoprosessi

Isännöintipalveluiden ostoprosessi

1. Nykytilanteen kartoitusSelvitä nykytilanne ja sopimusehdot

Selvitä ainakin seuraavat asiat nykyisestä isännöintisopimuksesta:

  1. Sopimuksen irtisanomisehdot – milloin uusi isännöitsijä voi aikaisintaan aloittaa?
  2. Sopimuksen päättymiseen liittyvät velvollisuudet, kuten välitilinpäätöksen ja aineistojen toimitus uudelle isännöitsijälle.

Selvitä myös alustava aikataulutus isännöitsijänvaihdolle, ottaen huomioon mm. yhtiökokouskutsun toimittamiseen liittyvät minimiajat, mikäli päätös halutaan tehdä yhtiökokouksessa.

Isännöitsijälle on myös syytä antaa ainakin kaksi viikkoa aikaa tarjouksen laatimiseen. Mikäli erityisestä syystä haluatte toimia nopeammin, kannattaa meihin olla jo etukäteen puhelimitse yhteydessä: puh. 040 135 8808 / Ilkka Tuovinen.

2. TarjouspyynnötLaadi ja lähetä tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön lähettäminen ei juuri voisi olla helpompaa! Suosittelemme tarjouspyynnön tekemistä Kiinteistöalan Kustannus Oy:n julkaiseman isännöintitehtäväluettelon mukaisesti. Voitte täyttää tarjouspyynnön joko laajana tai suppeana – laajassa tarjouspyynnössä käydään läpi isännöintitehtäväluettelo kohta kohdalta. Suppeassa sama asia käydään läpi pääkohdittain ja me laadimme sen perusteella suosituksen ja tarjouksen yhtiöllenne.

Täytä tarjouspyyntö netissä:

Lataa omalla koneella tai käsin täytettävä tarjouspyyntölomake. Lomakkeiden täyttämiseen tarvitset PDF lukijan, esim. Adobe Reader.

Olkaa hyvä ja täyttäkää tiedot huolellisesti ajan kanssa, sillä mitä enemmän me tiedämme yhtiöstänne, sitä paremman tarjouksen pystymme tekemään!

KuusPlussa Oy:n isännöintipalvelut

Kirjanpidosta kokonaisvaltaiseen isännöintipalveluun!

3. Tarjousten vertailuVertaa saatuja tarjouksia

Tässä kohtaa realisoituu huolellisen tarjouspyynnön tekemiseen käytetty aika. Tarjousten vertailu on helppoa kun eri isännöintitoimistoille on toimitettu yhtenäinen, kattavasti laadittu tarjouspyyntö. Vastaavasti tarjousten laatu ja hinnoittelu pitäisi olla lähellä lopullista, kun isännöitsijä on saanut kaikki tarpeelliset tiedot tarjouspyynnön mukana.

Vertailkaa hallituksen ja/tai osakkaiden kesken saatuja tarjouksia ja sopikaa muutaman, mielestänne parhaan tarjouksen tehneen kanssa aika sopimusneuvotteluille.

4. Tarkentava neuvotteluNeuvottelut jatkoon päässeiden kanssa

Henkilökohtaisen tapaamisen aikana käydään läpi tarjous ja siihen sisältyvät palvelut sekä tehdään tarvittavat muutokset. Isännöitsijä voi samalla selventää vielä mahdollisesti avoimia seikkoja ja pyytää lisätietoja. Näiden tietojen perusteella isännöitsijä voi laskea lopullisen tarjouksen.

5. Lopullinen tarjousLopullinen tarjous

Isännöitsijä toimittaa sovittuun päivämäärään mennessä lopullisen tarjouksen joka perustuu alkuperäiseen tarjouspyyntöön sekä neuvotteluissa mahdollisti esiin tulleihin seikkoihin. Taloyhtiöstä riippuen, hallitus voi nyt valita parhaan tarjouksen tai vaihtoehtoisesti viedä sen yhtiö- tai osakaskokoukseen päätettäväksi. Mikäli päätös tehdään yhtiö- tai osakaskokouksessa, hallituksen on kuitenkin syytä valita oma suosituksensa taloyhtiön uudeksi isännöitsijäksi.

Tulemme mielellämme myös osakas- tai yhtiökokoukseen esittäytymään!

6. Sopimuksen allekirjoitusSopimuskahvit

Tarjousprosessi päättyy isännöintisopimuksen allekirjoittamiseen ja sopimuskahvien nauttimiseen. Tässä vaiheessa suurin osa hallitukselta vaadittavasta työstä isännöinnin vaihtamiseen liittyen on tehty. Uusi isännöitsijä vastaa pääosin tehtävän aloittamiseen liittyvistä valmisteluista.

Allekirjoituksen yhteydessä pidetään myös hallituksen kokous, jossa annetaan uudelle isännöitsijälle valtuudet mm. pankkitileihin ym. järjestelmiin sopimuksen aloituspäivästä alkaen ja samalla perutaan nykyisen isännöitsijän oikeudet päättyväksi kyseiseen päivään. Samalla käydään läpi päivät mihin mennessä uusi isännöitsijä on valmis hoitamaan eri osa-alueet täysipainoisesti.

Hallituksen tulee muistaa tehdä kirjallinen irtisanomisilmoitus nykyiselle isännöitsijälle irtisanomisehtojen mukaisesti.

7. Valmistelevat toimetIsännöitsijä valmistelee järjestelmät ja prosessit

Ennen sopimuksen astumista voimaan, uusi isännöitsijä pyrkii päivittämään taloyhtiön tiedot mahdollisimman kattavasti isännöintijärjestelmiin. Tämä tehdään pääosin tähän mennessä jo saatujen tietojen perusteella ja yhteistyössä väistyvän isännöitsijän kanssa. Väistyvän isännöitsijän velvollisuus on luovuttaa kaikki taloyhtiön tiedot ja dokumentit uudelle isännöitsijälle viipymättä.

Taloyhtiön sopimuskumppaneille uusi isännöitsijä pyrkii ilmoittamaan uudet laskutus- ja muut yhteystiedot jo etukäteen.

8. Uusi isännöitsijä aloittaaUusi isännöitsijä aloittaa tehtävässään

Isännöitsijä aloittaa tehtävässään sopimuksen mukaisesti. Ensimmäiseksi toimittaa uusi isännöitsijä osakkaille ja asukkaille tiedotteen isännöitsijän vaihtumisesta, mikäli tätä ei ole jo aiemmin tehty.

Hallituksen kanssa sovitaan yhteiset toimintatavat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

KuusPlussa Oy

Kartanonkatu 10 A
30100 Forssa

Puh. 040 135 8808
email. info@kuusplussa.fi

© KuusPlussa Oy

Toiminta-alue

Toimimme pääasiassa Forssan seudulla sekä sen lähikunnissa, erityisesti Urjalassa.

Hallinnollinen isännöinti ja taloyhtiöiden taloushallinto onnistuu myös valtakunnallisesti etäyhteyksiä ja sähköisiä palvleukanavia hyödyntäen.

Follow KuusPlussa Oy on WordPress.com
%d bloggaajaa tykkää tästä: