KuusPlussa Oy

Isännöintiä ja taloushallintoa erityisesti rivitaloille ym. pienehköille taloyhtiöille Forssan, Tammelan ja lähikuntien alueella.

Tietoa yrityksestä

Toiminimi ja virallinen osoite

KuusPlussa Oy
Kartanonkatu 10 A
30100 FORSSA

Y-tunnus: 0996818-1

Kotipaikka: Tammela

Isännöinnin aputoiminimi

Hämeen IAT-isännöinti

Yhteystiedot

Toiminta-alue

Isännöinnin palveluja tarjoamme Forssan seudulla sekä sen lähikunnissa, erityisesti Urjalassa.

Hallinnollinen isännöniti ja taloyhtiöiden taloushallinto voidaan tarjota valtakunnallisesti etäyhteyksiä ja sähköistä asukasportaalia hyödyntäen.

Tietojärjestelmäkonsultoinnissa toiminta-alue on hieman laajempi johtuen projektiluontoisesta työskentelystä.

Historiaa

Vuodet 1994 – 2004

KuusPlussa Oy:n, aiemmalta nimeltään Toukkatutka Oy perusti MMT Tuomo Tuovinen vuonna 1994 myymään tuholaistarkkailu- ja torjuntavälineitä puutarhoille. Toiminta jatkui aina vuoteen 2004 asti jonka jälkeen liiketoiminta siirtyi Biotus Oy:lle. Siihen mennessä oli luotu perusteet oman biologisen torjunnan eliöiden tuotannolle joita Biotus Oy on menestyksekkäästi kehittänyt edelleen.

”Toukkatutka Oy markkinoi pyydyksiä tuholaisten tarkkailuun ja torjuntaan sekä petopunkkeja biologiseen torjuntaan mansikalle. Teemme tutkimusyhteistyötä Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen kasvinsuojeluyksikön kanssa ja testaamme ja kehitämme tuotteita myös omalla tilalla.”

Päivitys 29.12.2016

Ao. kappale ei enää pidää paikkaansa, Toukkatutka Oy:n sivustot ovat poistuneet bittiavaruudesta. Toistaiseksi kuitentin ”Internet-arkisto” -pavelu archive.is tarjoaa katsauksen feromonipyydysten maailmaan.

Toukkatutka Oy:n internet-sivut ovat edelleen luettavissa, eivät ole enää luettavissa. Harrastajille ja ammattilaisillekin sieltä löytyy löytyi runsaasti tietoa kasvinsuojelusta ja biologisesta torjunnasta. Lisäksi kyseessä on oli erinomainen esimerkki internetin historiasta, graafinen ulkoasu on askeettinen mutta tietoa sen sijaan löytyy runsaasti. Hauskana kuriositeettina mainittakoon, että esim. Google arvostaa arvosti kyseiset sivut tietosisällöltään erittäin korkealle. Tätä kirjoitettaessa (5.11.2014) hakusanalla ”petopunkki” Toukkatutkan sivut löytyvät edelleen top-10:stä sijalta 7. Melkoinen saavutus sivustolta, jota ei ole päivitetty kymmeneen vuoteen!

Toukkatutka Oy valikko

Pieni kuvakaappaus Toukkatutka Oy:n internet-sivuilta.

Vuodet 2004 – 2014

Vuodesta 2004 aina vuoteen 2014 asti yritys eli hiljaiseloa. Käytännössä säännöllistä liiketoimintaa ei ollut ja yritys poistui vuosiksi niin alv- kuin ennakonperintärekistereistä. Yritys käytännössä odotti seuraavaa yrittäjää. Vuosien 2012 – 2013 aikana alkoi tapahtua aktivointia. Ilkka Tuovinen oli jo pitkään suunnittellut omaa yritystoimintaa oltuaan toistakymmentä vuotta yritysten kuten Nokia, Nokia Siemens Networks ja Topfield palveluksessa moninaisissa asiantuntija- ja päällikkötason tehtävissä. ”Kenen leipää syöt sen lauluja laulat” oli kuitenkin mantra joka hänen oli pakko hyväksyä palkkatyöläisenä.

Haaveena oli kuitenkin mahdollisimman itsenäinen ja haastava työympäristö jonka tulevaisuuden voisi itse määrittää mahdollisimman pitkälle. Koska tähän ei lopulta löytynyt mahdollisuutta vieraan palveluksessa, asioita pitkään haudottuaan Ilkka päätyi irtisanoutumaan silloisesta tehtävästään myynti- ja logistiikkapäällikkönä vuoden 2013 lopulla. Vuoden 2013 aikana hän oli toki jo tutkinut ja kartoittanut eri mahdollisuuksia omalle yritystoiminnalle.

Vuodesta 2014 eteenpäin

Vuoden 2014 aikana yrityksessä tapahtui monenlaisia asioita.

  • Yrityksen uudeksi toiminimeksi tuli KuusPlussa Oy
  • Toimitusjohtajaksi valittiin Ilkka Tuovinen
  • Osake-enemmistö siirtyi Ilkka Tuoviselle
  • Liiketoiminta päätettiin käynnistää uudelleen joten yritys hakeutui ennakonperintä ja alv-rekistereihin
  • Uuden KuusPlussa Oy:n liiketoiminta-alueiksi päätettiin isännöinti ml. taloyhtiöiden kirjanpitopalvelut sekä toisaalta PK-sektorin tietojärjestelmäkonsultointi
    • Tähtä kahtiajaosta voit lukea enemmän täällä

Mutta mistä nimi KuusPlussa? Taustallahan on tietenkin tarina joka juontaa juurensa perheemme kotitaloon Tammelan Kuuslammilla ja sen läheisellä niityllä edelleen seisovaan valtavaan, vanhaan kuuseen. Kyseinen kuusi oli jo toisen maailmansodan aikana niin korkea, että latvaan oli rakennettu ilmavalvontalava vihollisen pommikoneiden tähystystä varten.

Rippeitä lavasta oli jäljellä vielä ainakin 90-luvulla, jolloin perheen pojat sinne edellisen kerran kiipesivät. Sen jälkeen onkin itsesuojeluvaisto kasvanut merkittävästi. Mäki ja sillä seisova kuusi ulottuivat niin korkealle, että Helsingin pommitusten aikaan näki sieltä tulen kajon Helsingin suunnalta.

Hämeen IAT-isännöinti

Vuoden 2020 käynnistyessä isännöintipalvelut ovat kehittyneet mukavasti ja vuoden vaihteessa päätettiinkin ottaa käyttöön oma aputoiminimi isännöintiin. Nimeksi valikoitui Hämeen IAT-isännöinti. Toiminimen lanseeraus tapahtuu omaan rauhalliseen tahtiin työtilanteiden salliessa, eikä sen suhteen tehdä mitään massiivisia markkinointikampanjoita. Käytännössä vuoden 2020 aikana nimet KuusPlussa Oy sekä Hämeen IAT-isännöinti näkyvät monesti rinnakkain. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan hämää liikaa asiakkaita, nykyisiä tai tulevia.

Terveisin hämäläinen isännöitsijä, Ilkka A. Tuovinen 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

KuusPlussa Oy

Kartanonkatu 10 A
30100 Forssa

Puh. 040 135 8808
email. info@kuusplussa.fi

© KuusPlussa Oy

Toiminta-alue

Toimimme pääasiassa Forssan seudulla sekä sen lähikunnissa, erityisesti Urjalassa.

Hallinnollinen isännöinti ja taloyhtiöiden taloushallinto onnistuu myös valtakunnallisesti etäyhteyksiä ja sähköisiä palvleukanavia hyödyntäen.

Follow KuusPlussa Oy on WordPress.com
%d bloggaajaa tykkää tästä: